Skip to content

Bekijk onze blogs

Zo nu en dan schrijven wij een leuk verhaaltje

Met de paplepel ingegoten… schol!

Back to school, back to business!

Palingstory…

We did it!!

Joop de vogelman…

Alphen vanaf de zijlijn…

Hollandse nieuwe haring, powerfood uit de zee!

Haringkoorts bij Sluizeman

Haring, Hollandse traditie voor iedereen!

Liefde op het eerste gezicht

Haringkoorts bij Sluizeman!!

Sluizemans vis en tips voor de bbq!

Modellen en haring bij Sluizeman

Dorade grise, een vis die in de Nederlandse keuken steeds vaker wordt bereid

Kunst met kind en zalm

Een speciale klant, die we nooit zullen vergeten!

De zalm, koning van de zee

Ode aan de ouderen onder ons!

Een duivelse delicatesse!

Vis en kids!

Een stoere grijze rondvis in de vitrine bij Sluizeman

De rode poon… een lekkernij bij Visspecialist Sluizeman!

Volg je gevoel!!!

Uitreiking van de Kibbelingcup 2017, in Spakenburg tijdens de visbeurs!

Hoera wij zijn jarig!

Hot bij Sluizeman: verse Heek op z’n Spaans!!

Jan Zeeman

Voor jou kan ik het niet laten lieve Dirk…

Roodbaars een reuze goudvis…

Vervolg op: de klant anno 2014!

Klanten anno 2014

Visroken, een oud ambacht waar vuur en liefde voor nodig is!

Valentijnsdag… bij Sluizeman!

De Kibbelingcup 2017

Meneer Chaudron…

Yess!! We did it again!!

De AD Haringtest 2015

Kabeljauw, een vis met 50 tinten groen

Zeg, ken jij de mossel(pan)?

Witte heilbot, parel uit de Noorse fjorden!

Advies aannemen?!

Met de paplepel ingegoten… schol!

Back to school, back to business!

Palingstory…

We did it!!

Joop de vogelman…

Alphen vanaf de zijlijn…

Hollandse nieuwe haring, powerfood uit de zee!

Haringkoorts bij Sluizeman

Haring, Hollandse traditie voor iedereen!

Liefde op het eerste gezicht

Haringkoorts bij Sluizeman!!

Sluizemans vis en tips voor de bbq!

Modellen en haring bij Sluizeman

Dorade grise, een vis die in de Nederlandse keuken steeds vaker wordt bereid

Kunst met kind en zalm

Een speciale klant, die we nooit zullen vergeten!

De zalm, koning van de zee

Ode aan de ouderen onder ons!

Een duivelse delicatesse!

Vis en kids!

Een stoere grijze rondvis in de vitrine bij Sluizeman

De rode poon… een lekkernij bij Visspecialist Sluizeman!

Volg je gevoel!!!

Uitreiking van de Kibbelingcup 2017, in Spakenburg tijdens de visbeurs!

Hoera wij zijn jarig!

Hot bij Sluizeman: verse Heek op z’n Spaans!!

Jan Zeeman

Voor jou kan ik het niet laten lieve Dirk…

Roodbaars een reuze goudvis…

Vervolg op: de klant anno 2014!

Klanten anno 2014

Visroken, een oud ambacht waar vuur en liefde voor nodig is!

Valentijnsdag… bij Sluizeman!

De Kibbelingcup 2017

Meneer Chaudron…

Yess!! We did it again!!

De AD Haringtest 2015

Kabeljauw, een vis met 50 tinten groen

Zeg, ken jij de mossel(pan)?

Witte heilbot, parel uit de Noorse fjorden!

Advies aannemen?!

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB