Skip to content

Hoera wij zijn jarig!

Hoera wij zijn jarig!

Deze week zitten wij al weer een jaar op onze nieuwe stek! “Ons 3e kindje”,  alweer 1 jaar! Wat doe je in zo’n feestweek?  Allereerst terugblikken op de bevalling, die was best heftig, zoals de meeste bevallingen trouwens! Maar wat was de kraamweek leuk! Vol trots mag je eindelijk showen waar je zo druk voor bent geweest! Iets dat helemaal van jezelf is en waarvoor je zo hebt gevochten om het voor elkaar te krijgen. En wat werden we goed bezocht en bedeeld door onze lieve vrienden/familie/klanten.

 

We kunnen terugblikken op een geweldig jaar. Vlak na de opening stonden we voor de feestdagen, wat heerlijk werken, in zo’n ruime nieuwe winkel. Gewoon de ruimte om alles voor te bereiden. Dan zijn de feestdagen echt een feestje! Dan met onze snufferd groots in een vakblad verschijnen, met mijn eigen visprins op de cover. Een geweldig grootse opening van het hele winkelcentrum, het was een aaneenschakeling van hoogtepunten.Maar ook moesten we helaas afscheid nemen van ‘onze’ Bertus. Het hoort bij het leven maar we vinden het erg jammer dat hij niet onze 1e verjaardag mee kan maken!En dan: de haringtijd!  Een leuke fotoshoot met haringhappende kids en de Alpense fotograaf Ali Mousavi en reclame goeroe Hans Doderer. Daarna veel spanning voor de Haringtest van het AD. We kregen een 7,5, wat ik zelf behoorlijk mager vind voor onze overheerlijke haring! Gelukkig zijn de meeste klanten het daar mee eens! Maar het is ruim voldoende dus hier mag ik niet over zeuren. Dan de zomer, die gezellig druk was. We zien nog dagelijks nieuwe gezichten die blij en positief zijn over onze winkel en het winkelcentrum! Dus al met al: we zijn superblij dat we de stap hebben genomen om te verhuizen en ons 3e kindje op de wereld gezet te hebben.

Ja ik vergelijk onze zaak met een kindje, maar natuurlijk staan mijn kids ver boven onze zaak. Maar het gevoel komt toch aardig overeen. Dat komt misschien omdat we er voor hebben moeten knokken om het voor elkaar te krijgen. Als je op vakantie gaat zonder kids, moet je oppas regelen, dat moet je voor je zaak ook! Geluk hebben we goede oppas! Je kind moet je niet verwaarlozen en voldoende aandacht geven. Dat geld voor je onderneming precies zo. Denk niet dat het vanzelf komt. Dan verzwak je en rennen je klanten binnen de kortste keren weg! Als het slecht gaat met je kind en je komt er zelf niet meer uit, zoek op tijd hulp. Dat doe je met je onderneming ook. Gaat het minder, op wat voor vlak dan ook. Zoek hulp! En op tijd! Ondernemersklankbord was voor ons een superhulp/klankbord met onze verhuizing, maar ze zijn er ook voor je als het minder gaat. En ze halen soms weer frisse nieuwe ideeen bij je naar boven. Dus schroom niet en trek op tijd aan de bel!

Natuurlijk laat je een 1e verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Kom het vieren bij ons. De hele week hebben we leuke dagaanbiedingen en wat lekkers bij een gratis kopje koffie. Ook aan de kids is gedacht, lekkere snoepspiesjes, en vrijdag kunnen ze komen schminken van 16.00 tot 18.00!

 

Groetjes Angelique

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB