Skip to content

Volg je gevoel!!!

Volg je gevoel!!!

Waarom verhuizen, in een crisis, jullie hebben toch een goede zaak??

De vraag die veel mensen ons stelden de afgelopen maanden. Tuurlijk, we hadden geen reden tot klagen zeker deze tijd, maar we zijn ondernemers, en onze hoofden gaan altijd… We groeiden uit ons jasje, het was soms behelpen met de ruimte…en de winkel was gedateerd, dus een verbouwing konden we geen jaren meer uit stellen.. Ook was er geen winkelend publiek op de van Nesstraat. Onze vaste trouwe klanten wisten ons prima te vinden. Maar in een winkel is de loop erg belangrijk, kan ik nu achteraf ook met zekerheid zeggen!

De Baronie heeft altijd een gevoel bij ons teweeg gebracht, soms heb je dat nou eenmaal met iets een gevoel Wij houden ook wel van oude gebouwen waar een verhaal bij hoort.., dus toen Jan Zeeman in de krant had gezet dat hij een viswinkel in zijn winkelcentrum wilde, het liefst degene waar hij zijn wekelijkse visje altijd haalt, waren wij behoorlijk getriggerd!!! Ik had al eerder een mailtje gestuurd, zonder respons… Maar bedacht me geen seconde, ik moest contact hebben met Green en snel, hij kon ook maar zo zijn plaatselijke visboer in Brabant bedoelen!!  You never know!! Gelukkig bedoelden ze ons, en met de verhuurder waren we het snel over alles eens! Het enige probleem was uiteraard in deze tijd de financiering, daar hebben we voor moeten knokken!! En het was erg spannend, de meeste van jullie weten dat wel, en leefden erg met ons mee!! Geweldig gewoon!!

Nou, nu zitten we er dan,  als 3e winkel geopend!! Spannend, maar ook wel stoer!! En wat zijn we snel gewend!! Niet normaal!! Dat komt natuurlijk ook, dat jullie onze trouwe klanten, gewoon nog lekker komen!! Thanks daarvoor!!Ook door de leuke collega ondernemers in de Baronie, allemaal met dezelfde ondernemersdrang als wij! Voor sommige was het parkeren wat lastig in het begin, nu is bijna iedereen wel gewend! Sommige vinden het juist makkelijker..iedereen heeft zijn eigen mening en dat mag! Wij  kunnen het niet iedereen naar hun zin maken natuurlijk, we doen wel ons best… Het parkeren is gratis, je kan met regen droog naar binnen… en heb je zware tassen, of een riante visschotel??!!! We lopen  gerust even mee naar boven.. Graag zelfs!! Al met al is iedereen gewoon lekker positief! En dat we zoveel nieuwe gezichten in een korte tijd zouden gaan zien, hadden we niet durven dromen, gewoon super!!!En onder die nieuwe gezichten, zitten ook al weer vaste klanten, die we niet meer weg zouden kunnen denken!! Wij en ons superteam zijn blij!!!

We kijken uit naar de toekomst!! Die belooft wat op deze plek!!We zijn blij dat we ons gevoel hebben kunnen volgen!

Angelique Hendriks

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB