Ma. 11:00 - 18:00, Di. t/m Do. 09:00 - 18:00, Vr. 09:00 - 18:00, Za. 09:00 t/m 17:00

Over ons

Over ons

Wij -Jack en Angelique Hendriks- zijn een ondernemersechtpaar met 2 kinderen en hebben allebei een passie voor vis. We zijn ermee opgegroeid; geboren en getogen in het vissersdorpje Spakenburg tussen de schollen, kabeljauw en paling.

Na 10 jaar vis gefileerd te hebben vond Jack het wel welletjes. Hij wilde een winkel voor zichzelf, om zijn passie voor vis te kunnen delen met mensen. En dat is gelukt!  In 2009 hebben wij visspecialist Sluizeman overgenomen. Destijds een kleinere winkel in de van Nesstraat. Ruim 2 jaar geleden begon het te kriebelen. We groeiden uit ons jasje en zijn verhuisd naar winkelcentrum de Baronie. Een goede keuze.

Wij willen niet alleen vis verkopen, maar ook de beleving overbrengen op onze klanten. Je klanten laten ervaren hoe fantastisch zo’n goed vers product smaakt. Een mooi stuk vis uit onze eigen wateren. Dat alles met warmte en gezelligheid! Klanten niet als nummers zien maar als gasten, hen bij naam kennen als ze binnenlopen. Je onderscheiden van de snelle webshops van tegenwoordig. Een stukje vakwerk op maat met voedsel. Ter plekke kunnen anticiperen als de klant iets wil. Daar staan wij voor, samen met ons team. Dat is ons doel, elke dag weer. Dat zijn wij!

Groetjes Angelique Hendriks