Skip to content

Visspecialist Sluizeman

Wie we zijn en wat we doen

Over ons

Visspecialist Sluizeman

Even voorstellen, wij zijn Jack en Angelique Hendriks. Een ondernemersechtpaar met een passie voor vis, eten en mensen. We zijn met vis opgegroeid; geboren en getogen in het vissersdorpje Spakenburg.

Na 10 jaar vis te hebben gefileerd,  wilde wij graag die vis en de passie over brengen op mensen. De kans deed zich voor om de winkel in de Van Nesstraat over te nemen. Na daar ruim 4 jaar met plezier te ondernemen, begon het te kriebelen en kwam de kans door te pakken en de mogelijkheid te groeien met een mooie nieuwe grotere winkel. In winkelcentrum de Baronie.

Tot op heden een goeie keuze!

Ambacht en culinaire beleving is ons ding! Meedenken, en samen tot een mooi gerecht komen en advies geven, maakt ons blij.

Een mooie plek, waar wij dagelijks onze producten zoals verse vis, gerookte vis, gebakken vis, en steeds meer in trek, mooie gezonde kant en klaar maaltijden aan de man kunnen brengen. Ons doel is niet alleen simpelweg die visjes verkopen. Maar ook de passie en beleving over te kunnen brengen. Haring wordt bij ons altijd vers schoon gemaakt! De zalm komt als hele vis binnen, en wordt door ons zelf gefileerd en verwerkt tot het eindproduct.

Dit alles doen we met een leuk en gezellig team wat altijd in is voor een gezellig praatje, en interesse heeft in onze klanten! Bij ons kom je voor je vis, en je eten maar mag je je ook thuis voelen. Bij ons ben je geen nummer maar een mens met een naam!

Groetjes Angelique Hendriks

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB