Skip to content

Visspecialist Sluizeman

Bestel je vis online!

×

Geen producten in de winkelwagen.

Carryout at: Baronie 90 Change it ?

Kabeljauwfilet Haas

€ 3,85 per 100 gram

Kabeljauwfilet Staart

€ 2,95 per 100 gram

Sliptong

€ 4,00 per 100 gram

Zeebaars

€ 1,75 per 100 gram

Dorade

€ 1,60 per 100 gram

Roodbaarsfilet

€ 3,- per 100 gram

Tonijn

€ 7,25 per 100 gram

Zalm

€ 3,50 per 100 gram

Zalm met huid

€ 3,50 per 100 gram

Lekkerbek XL

€ 2,75 per 100 gram

Griet filet

Dagprijs

Tarbot filet

Dagprijs

Wilde Reuze Garnalen

€ 6,00 per 100 gram

Garnalen gekookt

€ 2,50 per 100 gram

Blacktiger garnalen

€ 22,50 per KG

Verse Makreel

€ 0,80 per 100 gram

Scholfilet

€ 3,00 per 100 gram

Zwaardvis

€ 4,25 per 100 gram

Heekfilet

€ 2,75 per 100 gram

Schol (heel)

€ 1,50 per 100 gram

Inktvis

€ 2,50 per 100 gram

Pulpo

€ 1,95 per 100 gram

Verse Pijlinktvis

Pijlstaart Inktvis klein (diepvries), per doosje 12,50

Zalmforel

€ 1,75 per 100 gram

Ambacht en culinaire beleving is ons ding! Meedenken, en samen tot een mooi gerecht komen en advies geven, maakt ons blij.

Een mooie plek, waar wij dagelijks onze producten zoals verse vis, gerookte vis, gebakken vis, en steeds meer in trek, mooie gezonde kant en klaar maaltijden aan de man kunnen brengen. Ons doel is niet alleen simpelweg die visjes verkopen. Maar ook de passie en beleving over te kunnen brengen. Haring wordt bij ons altijd vers schoon gemaakt! De zalm komt als hele vis binnen, en wordt door ons zelf gefileerd en verwerkt tot het eindproduct.

Dit alles doen we met een leuk en gezellig team wat altijd in is voor een gezellig praatje, en interesse heeft in onze klanten! Bij ons kom je voor je vis, en je eten maar mag je je ook thuis voelen. Bij ons ben je geen nummer maar een mens met een naam!

Groetjes Angelique Hendriks

De feestdagen

Je kan weer bestellen!

Het is weer bijna het einde van het jaar en dat betekend dat je weer bij ons kan bestellen voor de feestdagen. Bestel online of via het bestelformulier.

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB