Ma. 11:00 - 18:00, Di. t/m Do. 09:00 - 18:00, Vr. 09:00 - 18:00, Za. 09:00 t/m 17:00

Voor jou kan ik het niet laten lieve Dirk...

Ik had me voorgenomen niet meer over klanten te schrijven. Omdat we er zoveel hebben, die bijzonder voor ons zijn….
07
feb

Voor jou kan ik het niet laten lieve Dirk…

Ik had me voorgenomen niet meer over klanten te schrijven. Omdat we er zoveel hebben, die bijzonder voor ons zijn….

Maar voor jou kan ik het niet laten lieve Dirk. Jij was inmiddels meer een soort vriend dan een klant voor ons! Authentieke bijzonder man. Je bent nu bij Tes, je liefhebbende vrouw, waar je zo naar verlangde. Je was voor ons een soort van opa, je bekommerde je vanaf het begin om ons, je had tips over hoe het in Alphen er aan toe ging. Zonder enkel eigen belang! Je vond het altijd bijzonder hoe wij als Spakenburgers zo ingeburgerd waren in Alphen. Je had altijd positieve oprechte trotse woorden voor ons. Dit heeft ons vanaf het begin heel goed gedaan.

Je vele verhalen waren altijd leuk om naar te luisteren. En normaal praat ik liever dan dat ik luister! Hoe je vol liefde en passie over je kinderen, en kleinkinderen kon vertellen. Hoe vol je was van Tess! Als jullie boodschappen deden, kwamen jullie vaak even een bakkie doen. Altijd interesse naar ons, als mens, naar onze kinderen. Dan bracht je weer een bloemetje. Tess die voor onze verjaardag een sjaal breidde, het zijn allemaal leuke waardevolle herinneringen. Hoe trots je over je rijschool kon vertellen…

Een tijdje terug kwam je vertellen dat je heel ziek was, maar dat was al vaker gebeurd, je was klaar om naar je liefhebbende vrouw te gaan, het was best een emotioneel gesprek, ik zei nog, je hebt ook je kinderen en kleinkinderen, waar je voor moet blijven! Dacht aan mezelf hoe ik mijn opa zo mis. Maar ook bijzonder, je acceptatie. Het leven is (helaas) eindig…. Het gevoel dat je kinderen en kleinkinderen het goed hebben en het zelf kunnen….En je dankbaarheid voor je leven. Super mooi en inspirerend!

Ik ben dankbaar dat we voor onze vakantie afscheid hebben kunnen nemen, de dingen heb kunnen zeggen die ik wilde zeggen! Nog een mooi laatste gesprek. Je nog een knuffel heb kunnen geven. Heel waardevol. Ik ben ook dankbaar dat ik je heb mogen kennen! Je was een inspirerende man, een mensen mens! Mensen zoals jou zie ik als een geschenk, komen op je pad, met een reden! We zullen je missen! Niet eens als klant, maar als persoon, die ook zomaar langs kwam, niet perse voor een visje. Als markant persoon op feestjes en bijzondere gelegenheden, daar hoorde je ook zo bij.

Ik wil je kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen, familie en vrienden super veel sterkte wensen, want man wat zal jij gemist worden!

Liefs Angelique