Skip to content

Visspecialist Sluizeman

Recepten om te koken

Wilt u een recept delen?

Dat wordt zeer gewaardeerd!

Wij houden van lekker eten, en delen dit graag met jullie. Hebben jullie lekkere recepten die ook gedeeld moeten worden met de wereld? Dan kunt u deze via onderstaande knop eenvoudig insturen, wij zullen deze dan plaatsen op onze website!

Vis­sa­té met pit­ti­ge sa­té­saus

35 minuten

Vlees-en-vis­pot­je

20 minuten

Ka­bel­jauw in pe­can­no­ten­korst­je met knol­sel­de­rij­pu­ree

45 minuten

Ambacht en culinaire beleving is ons ding! Meedenken, en samen tot een mooi gerecht komen en advies geven, maakt ons blij.

Een mooie plek, waar wij dagelijks onze producten zoals verse vis, gerookte vis, gebakken vis, en steeds meer in trek, mooie gezonde kant en klaar maaltijden aan de man kunnen brengen. Ons doel is niet alleen simpelweg die visjes verkopen. Maar ook de passie en beleving over te kunnen brengen. Haring wordt bij ons altijd vers schoon gemaakt! De zalm komt als hele vis binnen, en wordt door ons zelf gefileerd en verwerkt tot het eindproduct.

Dit alles doen we met een leuk en gezellig team wat altijd in is voor een gezellig praatje, en interesse heeft in onze klanten! Bij ons kom je voor je vis, en je eten maar mag je je ook thuis voelen. Bij ons ben je geen nummer maar een mens met een naam!

Groetjes Angelique Hendriks

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB