Skip to content

Jan Zeeman

78 jaar, ik snap er niks van. Ik dacht dat je minstens 100 zou worden!

Jan Zeeman

Lieve Jan,

Wat maak je ons nu! Ik lees in de krant, dat jij ons gisteren hebt verlaten!

78 jaar, ik snap er niks van. Ik dacht dat je minstens 100 zou worden! Tot de laatste keer dat ik je zag, ik dacht nog je hebt een flinke jas uitgedaan, nadat je zo ziek bent geweest. Maar dit hadden Jack en ik niet verwacht, we zijn ontdaan, en voelen ons brak! Halen de hele middag al herinneringen op.

We kenden je ruim 10 jaar, jij was al op de van Nesstraat een vaste klant, en hebt er voor gezorgd (door ons te triggeren) dat we naar de Baronie gingen. Jou winkelcentrum, wat was je altijd trots.

Jij geloofde in ons, toen we het zelf nog niet deden! Wat een eer dat je vol lof over ons sprak in een interview,  toen we net waren verhuisd naar de Baronie. Jij die een imperium op hebt gebouwd in 1 generatie! Voor ons was je gewoon Jan, een wijze man, met mooie verhalen! Authentiek! Samen met je Marijke, op zaterdag een portie kibbeling eten.

Je kwam ooit samen met Marijke een dagje naar Spakenburg, in ons kleine achtertuintje een gebakje eten, kijken bij het palingroken. Waarna we lekker hebben gegeten in restaurant de Mandemaaker. Hilarisch hoe mijn oma ons daarna in haar autootje ophaalde omdat het regende. Jij genoot hiervan! Ook toen ik een keer wat zakelijke vragen had, en jij achter in ons kantoortje de tijd nam om wat advies te geven, je haalde dan gelijk herinneringen op over hoe jij ooit begon, daar genoot ik van! Je hield van grapjes, en wat praatte jij altijd vol liefde over Marijke, zoveel respect!

We gaan je missen, je mooie verhalen, je liefde voor je vrouw, je kinderen, je kleinkinderen, je bedrijf, je koeien, je landgoed! Alles vol passie!

Bedankt voor alles, je was voor ons een bron van inspiratie! Je voelde als een soort van veilige haven voor ons…. We zullen je nooit vergeten!

Rust zacht

Een laatste knuffel, van Jack en mij en de rest van ons team……

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB