Skip to content

De AD Haringtest 2015

De AD Haringtest 2015

Gezellig dagje strand met mijn 2 vriendinnen, word ik gebeld door mijn mannetje. Erg spannend, want we zitten te wachten op die ‘akelige’ brief van het AD. Al onze kennissen/collega’s hebben inmiddels hun brief met cijfer al binnen. ‘Zeg nog maar niks hoor schat, maar ik heb vanochtend zo’n raar telefoontje gehad van het AD! Wil je adverteren in de krant, want jullie zijn hoog geëindigd in de haringtest?’ ‘Maar we hebben nog helemaal geen brief ontvangen!’

Nou ik kan je vertellen, dan begint het behoorlijk te kriebelen! Van ontspannen komt die dag niks meer besef ik me al te goed. Einde van de dag weer een telefoontje. Eindelijk, zou hij binnen zijn de brief? Ja hoor hij is er! We zijn geëindigd in de top 10 met cijfer? Jeetje, wat is dit nu weer!

Het gonst en het gonst…. Welke plek zouden we staan. We hopen uiteraard op een plek in de top 5…Maar de top 10 is al helemaal top! Dan de donderdag voordat de krant uitkomt krijgen we een mailtje van het AD of we de volgende dag bij de prijsuitreiking kunnen zijn. Simonis is nr. 1 en deze heren vinden het leuk als de nummers 2 t/m 15 ook bij de prijsuitreiking zouden zijn. Wat ik overigens super attent van deze heren vind! Uiteraard willen wij daar bij zijn. Als kleine jongen tussen de grote heren. Wie weet maken we dat wel nooit meer mee… zo dicht bij het vuur. Wat een kick, wat stoer om daar bij te mogen zijn. En wat smaakt het naar meer dan die nr. 8 plek!!! Hoe gaaf zou dat zijn een nr. 1 plek. Dat zou echt de ultieme bekroning zijn!

Back to reality, naar onze eigen winkeltje, vergeleken bij Simonis….wat een shop! Ik zou overigens onze eigen knusse prachtige winkel niet willen ruilen. Het persoonlijke wat wij met onze klanten hebben zou ik niet willen missen! Dat wordt in zo’n grote zaak toch moeilijk. En dat is toch voor ons samen met onze passie voor vis, wat ons gelukkig maakt! Ieder zijn ding. Wij worden ‘s middags beloond met een mooie oorkonde! En wat worden we verwend door klanten met lieve woorden, felicitaties, bloemen, flesjes heerlijke bubbels en wijn enz. De volgende dag vieren we dan ook een feestje met het Alphense koor de Kreunende Sluisdeuren. En bubbels en korenwijn… Wat een gezelligheid, het lijkt wel of we jarig zijn!

Dan volgen drukke weken. Het doet de zaak goed! We krijgen veel publiciteit. En daar houden mensen nou eenmaal van! Bedankt voor alles lieve klanten. Zo’n 8e plek is supergaaf, maar jullie lovende woorden, complimenten, lieve reacties, gezelligheid waarderen wij nog het meest! Daar doen wij het voor, samen met ons team! Het maakt ons werk zoveel leuker, onze passie voor vis en lekker eten elke dag weer overbrengen op jullie!

Groetjes Angelique

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB