Skip to content

Uitreiking van de Kibbelingcup 2017, in Spakenburg tijdens de visbeurs!

Uitreiking van de Kibbelingcup 2017, in Spakenburg tijdens de visbeurs!

Na 1e te zijn geworden van de provincie Zuid-Holland, was het gisteren dan zover. De uitslag van de eerste 3 van Nederland. Op de visbeurs in Spakenburg. Wel een dingetje, hoor. In je eigen woonplaats. Heel leuk, maar ook extra spannend. We zijn wel wat spanning gewend van de Haringtest zou je zeggen, maar dan krijg je een brief thuis, of op de zaak. Die je op jezelf eerst kan verwerken voordat je met je emotie naar buiten treedt. Nu wel even een ander verhaal. Met een heel publiek eromheen.

In Woerden, 1e worden was al een kick, maar we besloten gelijk daar, als we naar Spakenburg moeten voor de echte uitreiking, gaan we met het hele team! Eerst even gezellig hapje eten. Dan met z’n allen het podium op. Dit is niet meer alleen van ons, dit doen we samen! Met ons hele team! Na het hapje eten, stijgen de zenuwen enorm. Bij Jack en ook bij mij. Vreselijk! Ik hoor helemaal niks van het hele verhaal tijdens de uitreiking….Tot bij de nr. 1 gezegd wordt Visspecialist, ik denk na, wie heeft er nog meer visspecialist voor zijn naam. Tegelijkertijd hoor ik Sluizeman…WOW wat gaaf! Ook omdat het de 1e keer is dat deze prijs te winnen valt!

We gaan met het hele team het podium op! Wat we zeggen weet ik niet eens meer…. Wat een boost voor de teambuilding! Ik doe gewoon een stapje terug. En kijk naar ons team, en naar mijn mannetje die bijna emotioneel wordt! Zoveel blijdschap! Echt te gek dit! Trotsss als een aap!

Jack heeft onze leverancier Fishpartners al bedankt, maar bij deze wil ik hun nog een keer bedanken! Wat is ons geheim, wordt gevraagd. Jack zegt het ook al gelijk. Geheimen hebben we niet. Goede kwaliteit, daar heb je een goede leverancier voor nodig. Die constante kwaliteit levert, en waar je op kan bouwen. Ook Smedes Finefood willen we nogmaals bedanken! Olie, visbakmeel, sauzen, en deze gave trofee. Een leverancier die vooruitstrevend is en meedenkt met zijn klant. Otto, de grondlegger van dit bedrijf die helaas niet meer onder ons is, een van de mensen die in ons geloofde toen we aan het begin stonden van ons viswinkelavontuur, tijdens onze verhuizing naar de Baronie een steun, met zijn tips en luisterend oor! Wat gaaf dat zijn naam ook op deze trofee staat! Voor ons een extra mooi gevoel! Dan willen we de rest van mensen allemaal bedanken die deze wedstrijd mogelijk hebben gemaakt. Kibbeling een van de hoofdproducten van de visboer, gaaf om je daar mee te kunnen onderscheiden.

Ik raadt ook al onze collega’s aan om gewoon mee doen met zo’n wedstrijd, je bent nooit een verliezer. Het is altijd leuk om te strijden, en zie het als een spel! Waar je mooie reclame mee kan maken!

Verder wil ik ons team bedanken! Enthousiasme en hard werken en er voor gaan met elkaar! Als alle drukte en hectiek straks voorbij is, gaan we zeker wat leuks doen met elkaar!

En dan onze klanten uiteraard, door jullie stemmen en beoordelingen zijn we eerst provinciewinnaar geworden, zonder jullie hadden we gisteravond niet daar gestaan!

En tot slot de jury! Wat een goede smaak hebben jullie! Thanks voor de waardering!

Lieve klanten, zaterdag vieren we groot feest onder het genot van een hapje en drankje! Ook is er muziek van DJ Kizzy!

Be there!!!

Groetjes Angelique

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB