Skip to content

De Kibbelingcup 2017

De Kibbelingcup 2017

Wat een verhaal. 1e van Zuid-Holland. Ik wilde notabene niet eens mee doen. Ik houdt niet zo van een wedstrijd, omdat ik slecht tegen mijn verlies kan. Maar Jack geloofd in zichzelf. Als er een wedstrijd is waar we aan mee kunnen doen, doen we mee. Dus de brief maar weer uit de vuilnisbak gevist, en ons maar opgegeven. Onderdanig als ik ben, luisterend naar mijn man.

Stemmen moeten we hebben, is het enige wat ik eigenlijk heb opgeslagen uit de brief. Zoveel mogelijk. Win je daarmee, kom je een ronde verder. Nou als Social Media girl, moet me dat toch nog wel lukken. Like and share actie op facebook eruit. En inderdaad, eerste uitslag, we staan bovenaan. Maar we worden al snel ingehaald door onze collega kibbelingbakkers… Wat extra flyers laten drukken, personeel wat extra opgejut. En hopen dat we nog een inhaalslag gaan maken. Wordt lastig, Zuid Holland is een fanatieke provincie.

Ik heb eigenlijk voor mezelf al bedacht dat die 2e of 3e plek ook ok is. Weg stress en sowieso mooie reclame. Je gaat namelijk alleen door als je 1e bent. 22 mei gingen we richting Woerden voor de uitslag. We staan met onze stemmen 2e. Dus ik ga er echt van uit dat we 2e zijn.

Maar dan als laatste provincie aan de beurt, de spanning is toch aardig gestegen, het gaat alle kanten op met de uitslagen. Komt op nummer 3 van Zuid-Holland, degene die nummer 1 was met zijn stemmen. De cijfers kunnen dus alles bepalen. Jullie cijfers lieve klanten! Dit is aan jullie geweest, jullie hebben de moeite genomen om te stemmen en ons goed te beoordelen. We horen de nummer 2 en dan ja hoor. Visspecialist Sluizeman, nummer 1, van Zuid-Holland. Supertrots zijn we. En gaaf, nu kunnen we beoordeeld worden door de jury en maken we nog kans op de 1e plek van Nederland.

Vanaf 28 augustus komt er een jury langs om te testen, en in oktober horen we of we de beste van Nederland zijn. Spannend weer. Maar ook leuk!

Nogmaals lieve klanten, bedankt voor jullie support!

Wij doen gewoon ons ding, bereiden en verkopen van goede verse vis. En jullie waarderen het. Meer is het eigenlijk niet. Zo zien wij het. Maar die waardering geeft ons een boost, en maakt ons werk zo superleuk.

Thanks daarvoor.

Groetjes Angelique

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB