Skip to content

Meneer Chaudron…

Meneer Chaudron…

Meneer Chaudron…

Zo’n 7 jaar geleden kwam u al bij ons op de Van Nesstraat. Een wat chique, markante man vond ik u. Het ijs brak een beetje toen u een keer een bestelling deed en ik u naam noteerde.
‘Chaudron, wat een mooie naam heeft u’ zei ik.
‘Kijk aan, ze spreekt mijn naam ook nog goed uit’, was uw reactie.
Off course spreek ik u naam goed uit!
Ik kreeg gelijk een hele uitleg. Over dat u van de Hugenoten uit Frankrijk afstamde.

Een heerlijke man, die indruk maakt. Ik hou ervan! Er volgden meer gesprekjes en langzaam werd u steeds meer eigen en raakten wij gehecht aan u als klant. Met Jack bouwde u ook een mooie band op. Inmiddels leerden we ook u vrouw kennen. Een leuke, hippe, lieve dame.
Elke vrijdag was u er sowieso: 2 sliptong en een klein stukje kabeljauw, even laten bakken. In de tussentijd een lekker harinkje.
Met de opening of andere feestjes was u altijd aanwezig met u vrouw. Gezellig, bijkletsen met bekenden. U heeft, samen met uw vrouw, al die jaren bijgedragen aan de gezellige sfeer in onze winkel. Wij zijn u daar altijd nog dankbaar voor.

Helaas heeft u een tijdje geleden afscheid genomen. Dit had u eigenlijk al een paar keer gedaan toen u steeds zieker werd, maar steeds kwam u toch weer even een ‘harinkje happen’.
De allerlaatste keer nog fijn gesproken met Jack. Ik was er zelf niet die laatste keer, maar dat maakt niet uit. Het is goed!

Lieve meneer Chaudron, Eli, u bent zo’n man, die wij missen en nooit zullen vergeten. Uw markante persoonlijkheid die zo eigen werd en gelukkig op vele foto’s is vastgelegd! Wij met ons hele team zijn een beetje van u gaan houden. We zullen samen met uw lieve vrouw de herinneringen Chaudron/Sluizeman in ere houden…

Au Revoir!!

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB