Skip to content

Modellen en haring bij Sluizeman

Modellen en haring bij Sluizeman

Woensdag is het zover, dan hopen wij bij Sluizeman zoveel mogelijk kinderen te bereiken die niet vies zijn van een harinkje! Waarom doen we dit nu? Omdat wij willen bewijzen dat een haring niet allen door oudere mensen gegeten wordt. Wat nog wel eens in de media zo gebracht wordt!

Bij ons in de Baronie, komt menig kind wel eens een haring happen, samen met de ouders. En soms lusten de ouders zelfs geen haring en het kind wel. Vorige week nog 2 superleuke kinderen, komen al jaren bij ons, waren een tijdje niet geweest. Kwamen opeens met hun koppies om het hoekje. Hee hallo visboer, we komen even een haring eten, papa wacht met het winkelwagentje bij de deur, broer aan de staart, zusje in stukjes! Heerlijk zelf de uitjes en het zuur erop doen, zusje zelfs helemaal puur. Samen even zitten aan de bar. Nou daar geniet ik dus van, dat kan zelfs mijn dag helemaal goed maken. Alleen al de spontaniteit…

Elk jaar met de haringtijd krijg je lang van te voren al weer allerlei folders met promotiemateriaal. En bijna elk jaar is er bijna niks veranderd. Oersaai allemaal. Dus vorig jaar had ik al bedacht om het zelf te gaan maken. Vorig jaar met mijn eigen kids in klederdracht. En nu wil ik jullie kids hiervoor graag een middagje lenen, samen met een hele professionele creatieve fotograaf, kwamen we op een leuk idee! De leukste foto, willen we in onze steigerbuizen visual plaatsen. En als er nog meer leuke foto’s zijn kunnen we die ook gebruiken uiteraard, voor onze website, of in advertenties. Dus een win win situatie, kids een leuk middagje, met een leuke foto, en een verrassing…Wij supergaaf en uniek promotiemateriaal!

Maar ons hoofddoel is en blijft om de wereld te laten zien, dat bij Visspecialist Sluizeman de haring ook door kinderen wordt gegeten. En dat het superhip en gezond is, om een haring te snacken! En een groot bijkomstig voordeel is dat een haring niet alleen stoer is om te eten, maar dat hij ook supergezond is. Haring zit namelijk boordevol vitamines, en omega 3 vetzuren, wat weer supergoed is voor je hersenen, bloedvaten en motoriek. 1 Haring per week is voor kinderen al genoeg. En de meeste kinderen, vinden het ook echt leuk en stoer om dingen uit te proberen. Zo ook een haring, die net schoongemaakt is onder hun eigen toeziend oog!

 

Nou tot woensdag allemaal,

Groetjes Angelique

Laatste blogs

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB