Skip to content

Vlees-en-vis­pot­je

Bereiden

Snijd de chipolataworstjes in stukken van 3 cm. Verhit de olie in een braadpan en bak de worstjes in 4 min. bruin.
Bak de ui en de paprika 1 min. mee. Bak de tomatenpuree 30 sec. mee en schenk de bouillon erbij.
  • Draai het vuur laag en schep de linzen erdoor.
  • Leg de zalm in de pan. Stoof het geheel met de deksel op de pan 5 min. of tot de zalm vanbinnen rosé is; voeg eventueel een extra scheutje bouillon toe.
  • Breng op smaak met peper en zout. Schep het gerecht in diepe borden.
1 schaal runderchipolata (ca. 300 g)
2 el olijfolie
2 uien (gesnipperd)
2 rode paprika’s (in stukken)
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 150 ml vleesbouillon (van tablet)
  • 2 blikken linzen ((a 400 g), uitgelekt)
  • 250 g wilde zalmfilet ((zak 750 g, diepvries), ontdooid)

Ambacht en culinaire beleving is ons ding! Meedenken, en samen tot een mooi gerecht komen en advies geven, maakt ons blij.

Een mooie plek, waar wij dagelijks onze producten zoals verse vis, gerookte vis, gebakken vis, en steeds meer in trek, mooie gezonde kant en klaar maaltijden aan de man kunnen brengen. Ons doel is niet alleen simpelweg die visjes verkopen. Maar ook de passie en beleving over te kunnen brengen. Haring wordt bij ons altijd vers schoon gemaakt! De zalm komt als hele vis binnen, en wordt door ons zelf gefileerd en verwerkt tot het eindproduct.

Dit alles doen we met een leuk en gezellig team wat altijd in is voor een gezellig praatje, en interesse heeft in onze klanten! Bij ons kom je voor je vis, en je eten maar mag je je ook thuis voelen. Bij ons ben je geen nummer maar een mens met een naam!

Groetjes Angelique Hendriks

Jouw recept

Je naam*
Je e-mailadres*
Hoe heet je recept?*
Hoe lang duurt het om te maken?*
Voor hoeveel personen is dit recept?*
Wat voor maaltijd is het?*
Ingrediënt 1
Ingrediënt 2
Ingrediënt 3
Ingrediënt 4
Stap 1 (bereiding)
Stap 2 (bereiding)
Foto van het gerecht*
Maximum file size: 1 MB