Ma. 11:00 - 18:00, Di. t/m Do. 09:00 - 18:00, Vr. 09:00 - 18:00, Za. 09:00 t/m 17:00

Voetbal, vis en verkopen...

30
jun

Voetbal, vis en verkopen…

Beloofd is beloofd! Ik zou het melden als de brigade van de AD-Haringtest langs geweest is. Ze zijn geweest! Brrr.. de spanning of ze komen is nu weg, maar een nieuwe spanning is er voor teruggekomen! Wat zijn de bevindingen van de heren? ‘Loslaten en afwachten’, zeg je dan vanaf de zijlijn. Maar zo werkt het echt niet als je je eigen zaak hebt en iemand komt je beoordelen. Zij kunnen je (bij wijze van spreken) maken of breken. Want zo kan dat echt voelen! En ik begrijp heus wel dat jullie ons heus niet laten vallen. Maar toch ……

Maar genoeg nu over de haringtest. Ik kom er wel op terug als we de uitslag hebben! Het voetbal, wat doet Nederland het goed en wat heeft iedereen toch zijn mening. Grappig. Meneer van Gaal is het onderwerp van gesprek. Je mag hem of je mag hem niet. Ik vind hem geweldig grappig. Maar ik hou van bijzondere mensen. Hij zou niet wakker liggen van een Haringtest en het al helemaal niet laten merken. Had ik maar iets van die man. Heerlijk lijkt me dat. Hij doet gewoon zijn ding, voor het voetbal, hij maakt zich niet druk of iemand hem aardig vind!

Ik heb verder weinig verstand van het voetbal, vind de sfeer eromheen erg leuk, lekker bij elkaar zitten, hapje, drankje. Grappig om te zien dat mijn dochter heimelijk verliefd is op van Persie. Doet me denken aan hoe ik ooit de hots voor van Basten en Witschge had. Wat ik ook mooi vind is het teamwork te observeren. Hoe je samen tot een mooi resultaat kan komen en … kan scoren! Ook bij ons in de winkel hebben we een team! En wat voor een. De een is goed in vis bakken, de ander kan weer supergoed verkopen en praten. De praters/verkopers krijgen vaak alle fame, net als de degene die scoren. Maar zonder die goede visbakkers, en die goede schoonmakers zouden we  nergens zijn. Net als in het voetbal. Grappig dat het overal hetzelfde werkt.

Ik ben elke dag weer supertrots op ons team, net als van Gaal. Zeker na zo’n verhuizing. Alles is anders, meer werkdruk omdat het veel drukker is, meer klandizie.  En dan ook nog Twee ‘van Gaals’ af en toe die lopen te zeuren dat het nooit goed genoeg is en het altijd beter kan. Maar ondanks alle veranderingen hebben ze het super gedaan de laatste tijd…! Onze toppers! Waar zouden wij zijn zonder ons eigen SuperSluizeman Oranje Team….

 

Groetjes Angelique

You may also like
Koken met vis!
Baronie 60 Jaar! Tijd Voor Een Feestje!
De AD Haringtest 2015
We Did It!!