Ma. 11:00 - 18:00, Di. t/m Do. 09:00 - 18:00, Vr. 09:00 - 18:00, Za. 09:00 t/m 17:00

Heerlijke haring

Haring, ons paradepaardje uit de Zee!

Haring een mooi product! Aan de haring herken je de specialist.
Het is namelijk niet alleen een mooi product, maar ook een ingewikkeld product. Je kan er voor kiezen om ze voorgesneden bij de groothandel in te kopen. In onze ogen ben je dan geen specialist maar een verkoper. Daar is niks mis mee, het is een keuze.
Maar ben je ondernemer én specialist, dan moet je dit spel een leuke uitdaging vinden. Dan strijd je het hele jaar voor die ‘parel in je mond’.

Het begint met de inkoop. De partij uitzoeken die bij je klant past, de grootte en de stevigheid. Dan de manier van pekelen en het ontdooien. Het hele proces luistert heel nauw: een kleine steek laten vallen en je haring is niet top.
Dan volgt de schoonmaak. Een klein graatje kan die sensatie in je mond in één keer verpesten. Daarnaast blijft vers van het mes ook een belangrijk punt!
Wij zijn iedere dag van het jaar met dit proces bezig. Ons doel is ook ieder moment van het jaar kwaliteitsharing te verkopen.

In juni, met de start van de Hollandse Nieuwe, dan staat heel Nederland op zijn kop. Het testteam van het AD kan je dan komen testen. Bij ons komen ze bijna ieder jaar langs. Na jaren hard werken werden we vorig jaar beloond met een plek in de top 10! Dit is voor de zaak een bekroning van het harde werken! We zijn trots op deze erkenning.

Maar het allerbelangrijkst is en blijft de klant. De klant, van jong tot oud, die elke dag weer staat te genieten aan je haringmeubel. Die soms een paar keer per week bij je binnenloopt voor een harinkje in stukjes, aan de staart of op een broodje.

Voor ons is dát de allermooiste bekroning die je kan krijgen!