Ma. 11:00 - 18:00, Di. t/m Do. 09:00 - 18:00, Vr. 09:00 - 18:00, Za. 09:00 t/m 17:00

Haringkriebelsss

21
jul

Haringkriebelsss

AD Haringtest 2017. Elk jaar weer even spannend, de druk wordt steeds hoger. Na 2x de top 10 kan je haast niet meer hoger… Die allereerste keer dat je er in komt, dan weet je gelijk. Nu komt straks het moment dat je er weer uitgeknikkerd wordt. En dat is dit jaar dus het geval. Bij de test noemen de heren gelijk al op dat de haring echt top is, maar dat er een graatje in zit. En dat dat dus een punt kost. WHAT THE FUCK. Dit is zeker een grapje? Het gaat om vis? Een natuurproduct, wat met de hand schoongemaakt wordt! Topsport de top 10. Je mag geen steekje laten vallen. Ook al slaat de beste timmerman weleens op zijn duim, dit is topsport, en het kan niet. Het wordt je niet vergeven.

Weken in spanning? Wat zal het doen? Dan de brief. We zijn opgelucht, dat we nog in de top 20 staan. Met een prachtig cijfer.  Waar we natuurlijk eigenlijk niet helemaal tevreden mee zijn. We willen winnen. Eerlijk is eerlijk! En we hebben eigenlijk pas gewonnen als we in de top 10 staan. Feestje of geen feestje nu? Tuurlijk wel. Ook relativeren moet je in het leven! Er zijn veel ergere dingen. En je kan niet altijd winnen…. Jullie klanten verdienen een gezellige dag met een borreltje en een muziekje. En we maken gewoon een nieuwe regel, vanaf top 20 een feestje bij Sluizeman!

Dus koop zaterdag de 22e het AD, check onze plek en ons cijfer, en kom gezellig voor een bubbeltje of een korenwijntje. Vanaf 12.30 treedt het chianti koor de Kreunende Sluisdeuren weer op. Met gezellig zeemansliederen.

See you Saturdayyy